Letné grilovanie a víno? Skvelé spojenie!

Pridané 22.5.2025 13:58:38 Počet zobrazení 35

Letné grilovačky si pýtajú nielen chutné jedlo, ale aj správne vychladené víno.

Letné grilovanie a víno? Skvelé spojenie!

K jemnému kuraciemu mäsu alebo grilovanej zelenine sa hodia svieže biele vína ako Sauvignon Blanc alebo Veltlínske zelené. Pre milovníkov ryby odporúčame Rulandské biele.

Ak sa chystáte grilovať šťavnaté hovädzie alebo bravčové, siahnite po plnšom červenom víne, napríklad Cabernet Sauvignon alebo Frankovke modrej. A nezabudnite na ružové vína – tie sú ideálne na horúce dni a skvele sa hodia k predjedlám, šalátom aj ľahším mäsám.

Diskusia

(0 komentárov)

Prihlásenie

Zabudnuté heslo

Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti
Táto stránka je chránená programom reCAPTCHA a spoločnosťou Google. Platia Pravidlá ochrany osobných údajov a Zmluvné podmienky.
Produkt bol vložený do košíku
Pokračovať v nákupe Nákupný košík