Vinárstva
Víno Gere Attila
V rodine Gere sa pestovanie viniča a samozrejme s tým spojená príprava vína posúva už 7 generácii, niť odovzdávania vedomostí o pestovaní sa však pretrhla po 2. Svetovej vojne, kedy došlo k privatizácii pozemkov. Na základe toho si Gere Attila vybral profesiu v oblasti lesného hospodárstva. Vďaka svojmu svokrovi však nevypadol zo sveta vína, jeho čaro ho opantalo tak, ako mu to bolo predurčené. V rodinnej tradícii pokračoval od roku 1978, kedy ako svadobný dar získali zopár pozemkov v oblasti Csillagvölgy. Okrem rodinných oblastí Gere Attila obhospodáruje od roku 1992 i ďalších 8 ha pozemkov s uznávaným vinárom FranzomWenningerom. Výsledkom ich spolupráce sú vínka ako Rosé cuvée, Cuvée Phoenix, Pinot Noir, Tinta a Cabernet Franc selection. V roku 1986 sa dostali do fliaš prvé vínka. V roku 1994 získal Gere Attila ocenenie „VINÁR ROKA" a tri roky na to sa splnil jeho veľký sen: Do fliaš sa dostáva prvý ročník vína KOPÁR CUVÉE, ktoré je dodnes vlajkovým vínom vinárstva. Po dlhých rokoch úsilia Gere Attila dosiahol, že patrí k najznámejšim vinárstvam Maďarska, disponujúcim s 100 Ha viníc v najúrodnejších oblastiach Villányu ako sú Kopár, Konkoly a Ördögárok a Csillavolgy. V týchto oblastiach sa pestujú odrody Portugieser, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot, Pinot Noir, Syrah, Medoc Noir, Tempranillo a samozrejme Frankovku modrú.
Víno Gere & Schubert
Vznik tohto vinárstva sa zakladá na skutočne prostom príbehu, ktorého odrazovým mostíkom je múza prebývajúca v myšlienkach Gere Attilu. V roku 2007 sa mu prihovorila so slovami, že úžasný charakter slnečného Villányu je škoda nevyužiť i na produkciu bielych vín, i napriek tomu, že vo výsadbách prevažujú červené/modré odrody viniča, nakoľko sa z nich rodia vína s obrovským potenciálom zrenia. V oblasti Siklós a ostatných oblastiach v okolí však sú nádherné žírne výsadby bielych odrôd, ktoré by sa dali premeniť na očarujúce vínka s charakteristikou Villányskeho terrioru. Zámer bol teda jasný : Zo slnkom žiarených vinohradov obohatených o dary Villányskeho terroiru produkovať reduktívnou technológiou čerstvé a zároveň plné inšpiratívne biele a ružové vínka. V roku 2009 sa začalo s výstavbou vinárstva, ktoré už dnes víta návštevníkov s otvorenou náručou. Hrozno je skupované od najsvedomitejších pestovateľov, hneď po zbere putuje do vinárstva, kde je spracovávané najšpičkovejšími technológiami a čo najrýchlejšie premenené do podoby muštu. Dozrievaním v nerezových nádobách pri nízkej teplote technológiou riadeného chladenia sa zabezpečí, že vo víne sa zachovajú odrodové charakteristiky, ako aj nádherná ovocnosť a sviežosť, ktorá je zároveň nositeľom charakteru vín z vinárstva Gere&Schubert.
Vinárstvo Csillagvölgy
Vinárstvo Csillagvölgy leží v priamom srdci malebnej a očarujúcej vinohradníckej oblasti Villány. Vinárstvo Csillagvölgy je relatívne mladé vinárstvo, ktorého premiérou boli vína ročníka 2010. Zakladateľmi resp. umelcami, ktorí toto víno vytvárajú sú SCHUBERT a GERE ATTILA, jeden z najuznávanejších vinárov Villányu, ktorý okrem tohto vinárstva prevádzkuje i Vinárstvo Gere Attila.